Gastenboek van kennel Courtly

Een berichtje in ons gastenboek zouden we heel leuk vinden.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Marga van Heijnsbergen, 10. jun, 2017
Zo lief zo mooi wat een geweldig ras, helaas hebben wij op 12 april onze Cae in moeten laten slapen. Gelukkig hebben we nog twee oud duitse herders, maar ons hart zal altijd open blijven staan voor dit mooie ras en wie weet over een tijdje wel weer zo'n geweldige pup. Zodra we zover zijn nemen we contact op
E-mail:
Geschreven door Marian Pol., 3. apr, 2017
Gefeliciteerd met de pups van Jennie.
Geschreven door Marianne , 10. nov, 2016
Seit März diesen Jahres bin ich Besitzerin eines Corgi -Mädchens deren Vater Ihr Spencer ist. Dadurch bin ich auf Ihre Seite gekommen und habe sehr viel Freude an allen Berichten und Fotos. Besonders schön sind die Bilder von Ihrer Enkelin und den Welpen. Ganz süß! Ich bin gespannt auf die Fotos von Beates Welpen.
E-mail:
Geschreven door Annelies, 11. sep, 2016
We hebben jullie vandaag ontmoet op de clubmatch! Ik was onder de indruk van jullie geweldige honden. Leuk om op de site te lezen over het wel en wee van de corgi's. Ik ben benieuwd naar de Pups die nog gaan komen en hou me zeker aanbevolen als er nieuws is!

Groeten Annelies
E-mail:
Geschreven door Martine Eijkenaar-Rijnveld, 1. mei, 2016
Je hebt juweeltjes van honden en wij zijn ook in gelukkig met Britt. Veel sterkte gewenst met het gemis van je zus. Hartelijke groet en 🐾🐾 van Britt.
E-mail:
Geschreven door Sylvia en een poot van wesley, 22. apr, 2015
Wanneer komt er een boek van je uit??? Die verhalen van je, geweldig!!!!!!
E-mail:
Geschreven door Ria Huizingh, 28. okt, 2014
Gefeliciteerd met de pupjes. Heb even je site bewonderd, hartstikke leuk. Ik heb mijn site ook via 123 website. www. my-way-of-life.nl Ik hou je op de hoogte hoe het met Jamie gaat. Geniet van de pups en succes met het 2e nestje. Ria Huizingh Bedum
E-mail:
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE